kristinakicki

Gästbok

Signatur:
    Kom ihåg mig
Adress till din blogg / hemsida:

Skriv in koden som står till höger:
   Spamskydd  
Inlägg:

Hej Kicki!
Så glad jag blev när jag hittade din blogg! Sökte "rullrån" och hamnade hos dig och det var ett trevligt "fynd"! Du förstår, jag tänkte baka rullrån och insåg att jag kastat bort mammas fina "rullare", då jag inte förstod vad det var... Gissa om jag är ledsen. Och jag har letat med ljus och lykta.. Vet du händelsevis var jag kan hitta en - mammas såg precis ut som din?
Hoppas du har en bra - sommar - nu ska jag läsa i din blogg, för den ser intressant ut! Hoppas du har det bra så här på sommaren.
Vänliga hälsningar,
Eva Hertil

av Eva Hertil 26 juli 2013 kl 14:34

Hej Kristina!
Nu har jag hittat din blogg.
Så klokt och vardagsnära du skriver!

Vi ses i Mölltorp på tisdag!

Kram

av Titti 12 april 2013 kl 13:46

FRÅN LOVA
hej hur var det i fredas-lödas när du var bort.Jag vet inte var du åkte men ja hoppas att du hade kul.

av Lova 10 mars 2013 kl 07:24

Kim
Livet

Har länge tänkt att skriva i din blogg som är så härlig att besöka.
Det har hänt mycket de sista tre månaderna, fyra stycken har dött, min svärmor, min mormor, mina föräldrars hund som var allas ”bebis” och våra vänners hund. Mitt i alltihopa har vår bil besökt verkstaden, vår tvättmaskin håller på att fallera och kylskåpet börjar se sina sista dagar. .Viljan att skriva har funnits där men det har låst sig. Nu när det börjar lugna sig känner jag att jag kan skriva och att även besöka din blogg. Som vanligt kändes det underbart att få läsa hur du och dina bloggvänner har det. Det känns också så underbart att läsa om allt som har med livet att göra; utmaningar, glädje och lösningar. Det känns så skönt att läsa om att livet inte alltid är rosenrött men att vi också genom våra tankar kan välja hur vi kan tackla dem känslomässigt. Nu efter att så många har dött i min familj vet jag också hur jag reagerar. För mig har det varit väldigt viktigt hur mina nära haft det till sista andetaget, det är då det känts jobbigt. Nu efteråt känns det bra med de behandlingar de fått för att få ett så bra slut som möjligt.När vi behövt ta hand om deras hem har en slags autopilot satts in i mitt medvetande, det har blivit till ett jobb som ska göras och inte så mycket känslor. När vi var i min mormors lägenhet kände jag efter om hennes ande fanns där, men det kändes tomt, kvar var bara hennes saker som också kändes tomma. Några minnessaker har jag fått. Jag tror att jag accepterade deras bortgång och att de hade det bra på ålderns höst. Min mormor blev 95 år och svärmor skulle bli 82. Att de hade det bra har varit det viktigaste och inte hur gamla de blev. Sist vill jag tacka för de metoder att heala och be om beskydd som du skrivit om. Jag och min man har själva gått utbildning innan vi fick vår knallhatt. Vi har inte varken orkat eller hunnit vara så aktiva efter vår sons födelse, men nu börjar vi få lite mer tid och även lite mer ork när han hunnit bli sju år. Nu är det dags att färska upp minnet.

av kim 17 februari 2013 kl 21:58

den där tavlan med skydds ängeln har jag fick den av en konstnär i mitten av -50talet har följt mej sen dess

av kalleth 29 januari 2013 kl 16:03

Hej!Har idag haft en kund i min blomsterbutik i Eslöv som frågade om namnet på denna växt.Rhóeo discolor heter den.Blomstervagga el.Moses i korgen.Mycket lättodlad.Hör till familjen:Tradescantia.Precis som vandrande jude.Var vanlig i butik på 70-talet.Hälsningar Karin/Lindebergs Blomsterhandel

av KL 31 oktober 2012 kl 12:41

Hålla vännen. Roligt med egen blogg. Tänkte mycket på dig i dag. Känner att jag behöver en healing behandling ev dig, Kicki! Hör av dig till mig om du fortfarande håller på.
Varm kram Annette

av Annette Good i Mölltorp 10 oktober 2012 kl 15:45

Men så glad jag blir av att få läsa att du har blivit mormor ;.)

En vacker liten Ian ... grattis min vän/ kram

av Spanaren 19 september 2012 kl 11:44

Hejsan
Råkade hamna på din blogg när jag "googlade" svarta vinbärsrecept. Nu ska jag testa både pajen och den rårörda saften.
Kul.
Tack så mycket.

av Anki 14 september 2012 kl 21:54

Bara en liten hälsning med en kram

av Kaela 20 juli 2012 kl 19:31
n
ANNONS

Presentation


Det är jag som är Kicki!
Välkommen till min blogg.
Här kan du läsa om mitt sätt att leva. Vad roligt att du tittar in! Lämna gärna en kommentar, jag svarar på alla.

Gästbok

Antal besökare hos mig nu


Vädret

klart.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kristinakicki med Blogkeen
Följ kristinakicki med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se