kristinakicki

Direktlänk till inlägg 29 april 2013

En av mina önskningar

Av Kristina - 29 april 2013 14:45

 

Det händer mycket i livet som vi förklarar bort. Men ibland kan man undra om det är tillfälligheter eller tankens kraft.

När jag åker in till stan så brukar jag beställa en parkering. Med tiden har jag fått så himla svårt för att backa, jag känner mig väldigt osäker. Då har jag fått lägga till att jag önskar mig en bred plats och en som är lätt att köra ut ifrån.

I fredags åkte jag in till torget för att köpa lite blommor (tulpanerna på bilden). Jag önskade mig en bra plats precis som vanligt. När jag kom fram körde jag in på parkeringen och körde runt, då fick jag se en ledig plats, blinkade och skulle svänga in, men då kom en bil från gatan och tog min plats. Jag blängde på dem ordentligt och blev irriterad. Då såg jag att det var en ledig plats mittemot så jag lyckades trassla mig in i den med lite backningar. Jag tänkte att ser jag den mannen så ska jag fråga om han inte  brukar vara artig mot kvinnor, men han syntes inte till.


Jag gick och handlade blommor och köpte några lotter till ankjoggen. Köpte lite blommor, kryddväxter och tittade på allt som torghandel erbjöd. Gick tillbaka till bilen och lastade in och kom på att jag kanske skulle köpa mig en Harry och ta ut lite pengar. Jag öppnade dörren till Pressbyrån, men där var det lång kö så jag gick ut igen, likaså var det vid bankomaten.


När jag kom tillbaka till bilen igen så såg jag att bilen framför min var borta. Önskningen hade gått i uppfyllelse, en bred plats och lätt att köra ut ifrån. Jag tackade mannen i tanken för att han snodde den sämre platsen och hade jag inte gått för att spela så hade inte platsen framför varit ledig.


Det här har hänt mig flera gånger, vill ni så kan jag berätta det med. Har du en liknande erfarenhet så dela gärna med dig i kommentaren.

 
ANNONS
 
Pisan

Pisan

29 april 2013 14:51

Nog har jag önskat många gånger men det har aldrig fungerat :-( Och det kan ha varit om allt möjligt. Jag är en sån där otursförföljd människa. Kan nåt gå galet så gör det det. Så har det varit hela mitt liv.
Hoppas du har en fin måndag! Kramar! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Kristina

29 april 2013 19:12

Det är inte så lätt. man måste tro på det. Det är bra att börja med att önska sig parkering, det är intye så mycket känslor inblande i det.
Det finns många böcker att läsa om ämnet. den jag läser nu heter Attrationslagen.
ha gott och go kram!

 
skogsnuvan

skogsnuvan

30 april 2013 09:24

Vilka fina tulpaner, såna har jag aldrig sett. Jag förstår din vånda med bilen för jag som är så feg att jag inte ens vågar åka till stan och föresten så har jag ju inte ens fått till bilen ännu fast jag önskat och önskat och skrivit ner och tänkt alla jävla positiva tankar jag kan men inte fungerar det inte. Attrationslagen verkar inte fungera ett endaste dugg och inte böckerna och kurserna jag gått på heller. Attans attans. men knät är snart bra i alla fall om man nu ska leta något positivt

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kristina

30 april 2013 09:43

Ja det är inte lätt. Skönt att man inte är ensam om att parkeringarna har blivit mindre, trots att jag har mindre bil, så hjälper det inte.
Jag kan inte förstå varför du ska vänta så på din bil, den borde varit klar för länge sedan.
jag har med läst många böcker och gått kurser, men det är inte lätt.Men i bland funkar det väldigt bra.
Ha det gott och go kram!

 
 Irja (Ia,)

Irja (Ia,)

1 maj 2013 01:37

Vackra tulpaner, om jag minns rätt kallas dessa för papegojtulpaner, men inte helt säker,,, det finns ju flera hundra tals olika sorter i handeln,,, jaja vackra är dom i allafall....
Jag håller med dig att parkeringsplatserna har blivit mindre, även handikappsplatserna .
Jag har också föranade känningar,det hände mig nyligen, när jag var till tandläkan sist i Piteå, just när man rundar rondellen vid lasarettet står mamografibussen där på parkeringen,,, då säger jag åt mannen att snart ska jag besöka det där platsen också,,,,, när vi kom från stan efter besöket, så kom postbilen i samma veva,,, mannen hämta in posten, och sa att jag hade fått brev från lasarettet,,, glöm om min förvåning när jag öppna kuvetet och fick se att det var kallelsen till MAMOGRAFIN,,, då utbrast min man och sa hur visste du de !!!, Du är ju en riktig sia en trollbakka ,,, Hihihi
Ha de bäst min vän...
Kramelikram.........

http://40-Talisten.bloggplatsen.se

Kristina

1 maj 2013 13:32

Vad duktig du är på att känna in.Visst är det spännande när det händer. Det gäller att lägga märke till det med.
Ha det riktigt gott och go kram!

 
TantGlad

TantGlad

1 maj 2013 08:02

Själv är jag en tuffing och älskar att köra bil. Jag är skicklig att se en parkering på långt avstånd.
Jag förstår alla som däremot är lite osäker på att parkera och vill ha en bred plats. Vad skönt att önskningen gick i uppfyllelse, men tycker han borde vara lite artig mot en dam.
Nånting som jag funderat på och har även hoppas mig på att veta vem som försöker att visa sig till mig, när vi ändå pratar bilar är hur en backspegel som jag alldrig rör pekar neråt så jag inte kan se bakåt i spegeln. Hände i bilen i förrgår. Så medan jag var inne i affären hade backspegeln rört sig nedåt mot sätet så jag såg inte ut. Konstigt eller hur? Nån vill visa sig för mig.
Nog om det! Ha nu en jättefin första maj.
Varm och gokram från mig.

http://TantGlad.bloggo.nu

Kristina

1 maj 2013 13:30

Visst borde han varit artig, men då hade jag fått en sämre plats.
Jag tror med att det är någon som vill säga dig något.
Talar kanske om att någon är med dig och stöttar dig i trafiken.
Ha det gott och go kram till dig!

 
skogsfen

skogsfen

2 maj 2013 09:01

Alla parkeringar har blivit smalare, det är ju konstigt det inte händer mer på parkeringsplatser än det gör. Det du skriver om önskningar som går i uppfyllelse "affirmation" det gäller att aldrig lägga in negativa tankar. Tänk positivt då händer det. Har upplevt det flera gånger.
Ha det gott kramar från Skogsfen.

http://skogsfen.bloggplatsen.se

Kristina

2 maj 2013 15:34

Du har så rätt att man aldrig får lägga in negativa tankar. Alla tankar vibrerar tillbaka.
Vad härligt att du med har upplevt att önskningar har gått i uppfyllelse.
Ha det gott och go kram!

 
wiper

wiper

2 maj 2013 09:40

Jag har varit med om detta också några gånger i livet och man blir så förbaskad. Min man är bra på att backa in på platser men inte jag ;)

Härligt att gå där på torget och bara njuta av växter och annat, jättefina lite annorlunda tulpaner. Härligt att bilen var borta så det gick lätt att komma ut. Jag vill själv ha så mycket plats som möjligt.

Hoppas du haft en fin valborg och första maj.

Ha en skön torsdag
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Kristina

2 maj 2013 15:32

När jag ska gå på bio eller teater brukar jag komma väldigt tidigt. Då backar jag in bilen när det är tomt och efter en stund brukar det gå bra.
Idag är jag i växthuset och grejar, där trivs jag mest.
Goa kramar!

 
lillisl

lillisl

3 maj 2013 11:52

Tittar in och önskar dig en bra och fin helg
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

Kristina

3 maj 2013 16:24

Jag önskar dig med en trevlih helg och go kram till dig!

 
skogsfen

skogsfen

4 maj 2013 10:02

Kikar förbi igen för att tala om att jag tar lite bloggpaus nu men jag kommer tillbaka. Titta in i min blogg så förstår du.
Kram från Skogsfen.

http://skogsfen.bloggplatsen.se

Kristina

4 maj 2013 10:57

Jag förstår dig helt. Det är så mycket att greja med nu. Jag hr heller inte så mycket tid för datorn.
ha det gott och go kram!

 
Ingen bild

Titti

4 maj 2013 14:05

Utanför Ica här hos oss så har de målat om parkeringsrutorna så de har blivit bredare! Bra initiativ.
Jag brukar oftast få bra parkeringplats, det är mest om jag blivit sen eller är stressad som det inte fungerar.

Kram från mej till dej!

Kristina

9 maj 2013 17:10

Då kan jag parkera i Töreboda, skönt att veta.Jag är så glsad att du tittar in här.
En bamsekram till dig!

 
carina

carina

9 maj 2013 11:25

Vilka vackra tulpaner.. blomman som man säger förlåt med och som förlåter.

Jag förstår din tanke och jag tror att om man tänker något till sig eller någon annan så kommer det. Något jag använder mig av, i varje fall.

Ha en fin helg !

http://carri.bloggagratis.se

Kristina

9 maj 2013 17:07

Tack för det du skrev om tulpanen, har aldrig tänkt på det.
Att önska sig ett bra liv, skadar aldrig.
Goa kramar!

 
Kaela

Kaela

11 maj 2013 09:15

Visst händer såna saker mig.
Du kallar det tankens kraft - jag säger att jag pratar med Far!
Men det blir samma resultat - kanske är det samma sak!

Kramar om dig!

http://kaela.bloggplatsen.se

Kristina

11 maj 2013 14:36

Jag tror med att det är samma sak. Det viktigaste är att vi har någon att förlita oss och tro på. Utan tron blir vi sökare och kan hamnba fel. För mig är det viktigt att tro på det goda och kärleksfulla.
Kramar till dig med

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kristina - 31 december 2013 20:56

  Kanske lite konstigt att visa en julbock till nyår, men bättre sent än aldrig. Jag fyllde 60 år på Elisabeth-dagen. Min syster och hennes sambo bjöd ner mig och min sambo till  Lindome i början av december för att fira mig. Dom bjöd oss hela hel...

Av Kristina - 2 december 2013 07:04


  Under en lång tid har det bara varit stopp för mig var gång som jag har tänkt blogga. Nu på morgonen när jag gick ut till skjulet för att hämta kylväskan, så såg jag de här vackra kristallerna på dörren. Jag var bara tvungen att hämta kameran ...

Av Kristina - 21 augusti 2013 21:01


  Får jag presentera min docka Margareta. Vi har varit i Vadstena idag hos en kvinlig Dockdoktor. Margarareta har legat i en plastkasse i en garderob i många år. Förra sommaren när jag var i Vadstena gick jag in i en affär och kan ni tänka er där ...

Av Kristina - 14 augusti 2013 09:41

  Att gå in i sig själv och meditera är viktigt för kropp och själ, men det är inte alltid så lätt. Jag går i en meditationsgrupp, då är det lite enklare. Men jag känner att gärna mediterar i min ensamhet. Jag har flera cd med guidade meditationer...

Av Kristina - 5 augusti 2013 15:40


  I lördags hade vi en så trevlig släktträff med syskon, barn och barnbarn. Vädret var helt på vår sida och vi fick en heldag tillsammans. Vi träffades KL 12 och började med en tipspromenad som enbart handlade om min Pappas liv. Vår Far gick bort ...

Presentation


Det är jag som är Kicki!
Välkommen till min blogg.
Här kan du läsa om mitt sätt att leva. Vad roligt att du tittar in! Lämna gärna en kommentar, jag svarar på alla.

Gästbok

Antal besökare hos mig nu


Vädret

klart.se

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kristinakicki med Blogkeen
Följ kristinakicki med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se