kristinakicki

Alla inlägg under maj 2011

Av Kristina - 18 maj 2011 10:01

Jag var ute och reste på Kinekulle häromdagen, det var en härlig

dag och solen sken och jag var i trevligt sällskap.


  En underbar utsikt!

  Det fanns ett så vackert träd utanför resturangen med härliga rosa blommor.

De serverade en så god bufé med lax och sill och vamrätter.

  Så här vackert var det utanför butikerna i Hellekis. En sån här skulle jag vilja ha utanför vårt hus.

  Vilken härlig fantasi det finns runtomkring oss. Det här fall mig också i smaken.

   Den här bilden tog jag utanför Kärnsjuhuset i skövde. Jag blev så glad när jag såg alla dessa färger, det var underbart att bara stå och titta på de vackra blommorna.




Av Kristina - 17 maj 2011 08:45

  Nu frodas det i mitt växthus, jag har två ljuslyktor tända på natten, det hjälper till att ge lite värme. Det här är squash och frilandsgurka som jag ska sätta ut på landet under väv när det blir lite varmare.

 

Det här är västeråsgurkor som (om det blir några) är så goda att salta in. det är ju inte alltid att allt lyckas, men i år ska det bli så bra så!

kryddtagetes har jag tagit fröer från förra årets blommor och dom växer bra, jag brukar sätta dom i kanten på min Örtagård.

Till vänster på bilden har jag satt aster. jag bara ser framför mig en ljuvligt vacker blombukett att sätta in på köksbordet.


Nu tar jag till TANKENS KRAFT och ser framför mig hur bra allt ska växa i sommar. Healing ska dom få med, inga negativa tankar om min trägård inte.

Ha det gott alla idag!



Av Kristina - 15 maj 2011 10:57

Igår eftermiddag hittade jag med min dotters hjälp laddaren till kameran. Den har varit borta i en hel vecka. Men helt plötsligt så fanns den i ett skåp helt öppet.

Jag tror att det är många som har råkat ut för samma sak, man letar och letar och det finns bara inte det man söker. Så helt plötsligt så ligger der framför näsan på oss.

Jag tror att andevärlden tyckte att jag skulle ta det lite lugnare och hjälpte mig med detta. Jag har verkligen letat, alla har letat. Nu ska jag fota det vackra som finns ute, som ger mig en så possitiv energi.

Jag har varit mycket i trädgården, växthuset och haft mycket omkring mig för övrigt. Men jag tror inte ni har glömt mig för det, den här tiden är så ljuvlig, jag vill inte vara inne.

  Den här växten köpte jag på Botaniska i Göteborg för månnga år sedan. Den kommer troget varje år vid den här tiden. Jag vet inte vad den heter men jag tycker mycket om den. För mig är det inte så viktigt med namn på mina växter, utan vem jag har fått den utav, eller var jag köpte den.

Jag är så glad att jag kan fota igen och att sladden kom tillbaka.

Ha det gott alla som tittar in!


Av Kristina - 9 maj 2011 07:16

  

Jag har varit ute mycket i trädgården nu när det har varit fint väder och det har gjort mig så gott. Det är så avslappnande och rogivande att stå  i växthuset och plantera. På sista tiden har det kommit till mig att det är svårt att stå upp för den man är. Det är jantelagen som spökar i huvudet på mig hela tiden.

Det har även kommit fram när jag har mediterat och fått healing.


Det finns nog en rädsla inom de flesta för att andra ska tro att man vill vara märkvärdig. Idag tror jag tvärtom,att om står upp för det man gör, får man förtroende från omgivningen.

Nu är det ju så att jag utövar healing, läser mycket om det andliga och har gått många kurser. För ett år sedan tog jag healingcertificat på Englagård utaför Akersund. Jag har under åren gett healing till många med mycket bra resultat.


Jag har bestämt mig nu att tala öppet om det andliga och stå för vad jag gör.

Tidgare har jag inte nämt det för dom som jag vet är emot och inte vill tro på healing. Det är ju deras bekymmmer, för mig känns det ärligast att berätta vad som ligger varmt i mitt hjärta. Nu har ju många andra intessen också som vi kan prata om när jag har fått höra "det där tror jag inte på" så det brukar lösa sig.


Från och med nu ska jag sträcka på mig och vara stolt över den fina kontakt jag har med Andevärlden. Jag tackar även för all hjälp dom ger mig när jag ger healing och att jag kan förmedla och ta emot den och ha tillit till det som kommer till mig.

Det var längesen jag hörde av Kim, men igår hade hon skrivet ett gästboksinlägg. Läs gärna det, hon har så många goda råd att ge.

Ha det så gott och stå för den du är.                              


Av Kristina - 5 maj 2011 12:45

  När jag fick min värk i kroppen och det blev jobbigt att rensa i landet skaffade jag mig ett växthus och där förgror jag en del plantor.

Igår satte jag frön till squashen i en liten låda. När dom har växt till sig så planterar jag dom en och en i små krukor. Sen när det är frostfritt sätter jag dom på landet och lägger fiberväv över, likadant gör jag med gurkor.Squashen växer snabbt så det fodras inte så mycket rensning.


Jag tycker att squashen är en sådan användbar och lättodlad grönsak. De små som kommer först är så goda att grilla och även att hacka ner i salladen.

Jag låter en del växa till sig och bli riktigt stora med hårt skal, då kan man spara dom. Jag har haft squass kvar långt in i november.


Det är så mycket du kan använda denna grönsak till. Det går att göra ostkaka som blir jättegod, det blir ett saftigt bröd om du river squass i. Det går att frysa ner och använda under vintern när du ska baka eller att ha i köttgrytor.

Det är gott att göra soppa på och då går det bra att använda dom fast dom har blivit stora. Du kan göra jättegoda plättar m.m

Jag tycker så mycket om denna grönsak, du kanske också har något tips att ge mig.

Av Kristina - 5 maj 2011 09:26

Jag har fått en fin utmärkelse av KAELA. Jag tackar så  mycket!


 


Det känns underbart att ha blivit utsedd till att vara en stark kvinna.

Jag vill utse alla kvinnor som kommenterar här hos mig till denna utmärkelse.

För all den ärlighet och öppenhet som ni skriver om, det är värt mycket.

Kramar till er alla!

Av Kristina - 3 maj 2011 07:21

            Så här såg det ut vid 6-tiden i morse. Då fick jag ta till alla resurser inom mig för att inte tappa kontrollen. Jag tänkte på potatisen jag satt alla mina vinbär och all annan växtlighet. Men när jag tittar ut nu så är det vita borta, tur man har bildbevis till dom som sov gott på morgonen.

Av Kristina - 1 maj 2011 18:27

     Så här vill jag att alla ska känna det, att det finns änglar som vakar över oss.

Jag önskar att alla kunde känna sig trygga, att alla brydde sig om varandra.

Att alla var snälla och hjälpsamma och att Ingen behöver vara rädd och känna sig utanför, att alla ska känna gemenskap.


Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst av mina önskningar.

 Jag vill tacka alla för all den uppmärksamhet och kärlek som ni ger mig  och andra genom alla fina kommentarer på bloggen. Det är helt underbart att det strålar ut så mycket  kärlek och hjälpsamhet på bloggarna, det gör mig så glad.


Jag önskar att alla tar kontakt med den ängel som vakar över er och få känna tryggheten. Jag var på en Änglameditation för en tid sedan ock fick kontakt med min skyddsängel, det kändes så underbart.                  

                                                  
                    

Många kärleksfulla kramar till alla som tittar in!         


Presentation


Det är jag som är Kicki!
Välkommen till min blogg.
Här kan du läsa om mitt sätt att leva. Vad roligt att du tittar in! Lämna gärna en kommentar, jag svarar på alla.

Gästbok

Antal besökare hos mig nu


Vädret

klart.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards